perjantai 21. maaliskuuta 2014

Aaand go

Nyt saattaa tästäkin tulla jotain, koska meillä alkaa maanantaina viimein työssäoppimisjakso. Siitä pitäis riittää kerrottavaa :-) Jos on jotenkin jäänyt epäselväksi, opiskelen viimeistä vuotta parturi-kampaajaksi ja toukokuussa pitäisi saada paperit.
Tänään olimme "viimistä" päivää koulussa. Nyt lähdetään kymmenen viikon työssäoppimiseen ja sen jälkeen pitäisi sit tietää mitä tehdä kun koulu on ohi. Jatko-opiskelemaan ? Töihin ? Yrittäjäksi ? Tai onhan meillä vielä tää "paras" vaihtoehto; sossupummiks ! Ja nyt kun seuraavana sanon et sossupummiks en aio koskaan ryhtyä ni katsotaan vaa mistä mut kesäkuussa löytää.
Lähes kaikki mitä voisin kuvitella opiskelevani parturi-kampaajan ammatin rinnalle, ovat jollain lailla tehty täysin mahdottomiksi mulle. Jippii vaan teillekkin. Alan töitäkään ei tahdo löytää mistään ja yrittäjänä toimimiseen tarttee ison pääoman alkuun.
Joka tapauksessa, aion (yrittää (tuskin onnistun)) kirjoittaa työssäoppimisestani ja jos se lähtee kunnolla liikkeelle niin jatkan varmasti kirjoittamista epäonnistumisista no kesällä ja sen jälkeen. On se kumma kun en oo saanu ees töitä siwan kassalta.. Näillä lähetään liikkeel, katotaan et miten sit ! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti