torstai 12. syyskuuta 2013

F*cked up

Sorisorisorisori, mun kaikki aika menee kouluun, en si millään saa aikaseks kirjotettuu yhtään mitään. Meillä on tällä hetkellä vissiin 6 isompaa kirjallista (joihinkin kuuluu kädentaidollinenkin osuus) työtä päällekkäin ja palautukset tottakai peräkkäisinä päivinä. Koulu stressaa ja viä kaiken ajan, ja ku ois muitakin ns. pakollisia hommiakin tehtävänä sillä minimaalisella vapaa-ajalla. Oikeestaan voisin sanoa, että se +-6 tuntia mitä ehdin nukkua on ainut vapaa-aikani. Raha-asiatkin on päin jotain, ja kun töissä ei kerkee siinä lisäks käymään....Kamalaa. Voi ku vois olla vielkin se 5-vuotias, jonka ei tarvinnu murhetia muusta kuin ehtiikö leikkiä tarpeeksi kauan. Sillon ku taas halusi olla vanhempi.

Huomenna nyt olisi tarkoitus pistää vaihde vapaalle ja lähtee Helsinkiin päin koko viikonlopuksi. Toivon mukaan kaikki sujuu mutkitta ja on hauska sekä rentouttava viikonloppu. Vähän kyä ehk jänskää, koska en ole siellä ennen käynyt, enkä tunne sieltä ihmisiä. Mutta koska kyseessä on kummiplikan äiti, niin uskon että meille tulee aivan loistava viikonloppu. Huolestuttaa kuinka poikaystäväni (minä) selviän viikonlopusta :D

Sitten tän päivän uutisiin. Oli aika karua luettavaa ja kuultavaa kun meilläpäin koira oli käynyt 8-vuotiaan pikku tytön kimppuun. Kyseessä oli luultavasti rotikka, ja sehän olisi voinut riistää vaikka tytön hengen. Tyttö oli rauhassa menossa koulusta kyläilemään mummulaan ja BUM! koira käynyt kiinni. Sen jälkeen koira oli vielä mennyt aidan ali ala-asteen pihaalle, missä oli ollut välitunti. Voi että harmittaa, näin nätisti sanottuna, niiden pienten lasten puolesta :( Näin meidän Tomin tänään (käy kyseistä ala-astetta) ja hän kertoi mitä oli tarkalleen tapahtunut. Kuinka kamalaa. Itsehän olen 100% koiraihminen, mutta siinä vaiheessa kun koira on seonnut päästään, että käy ihmisten päälle, on kyllä oikeasti aika mennä piikille. Sääli sinänsä, mutta niinkiin vahva koira kun rotikkakin on, on se jo sekopäissään vaaraksi ihmisille.

Oli mulla varmaan paljon muutakin kerrottavaa, mutta en sitä nyt enään muista :D Hei vain teille taas !
P.S. Seuraa minua instagrammissa - annnicamoi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti