torstai 25. heinäkuuta 2013

So sorry

Siitä on vierähtänyt jo tovi kun viimeksi kirjoitin. Pahoitteluni. En jaksa edes muistaa mitä kaikkea olen puuhaillut tänä aikana, mutta kirjottamiseen ei ole aikani riittänyt. Noh. Olen sitten kohta 18v. Jännittääkö - no ei. Pelottaako - vähäsen, kun ajattelee itsenäistymistä. Miten rahat riittää mihinkin - suurin murheeni. Suomessa kun tuppaa olemaan hieman liian kallista verrattuna mm. opintotukeen. Epäreilua kun vanhempien tulot vaikuttaa, kun joissakin tapauksissa niiltä ei kuitenkaan rahaa tipu. Täällä bingo. Oppiipahan ainakin elämään pienesti. Onneksi itsestäni ei tule huippupalkkaista, joten tulevat-ehkä-lapseni eivät joudu ns. "kärsimään"

Ja nyt minua ärsyttää. Se joku herttuatar mikä olikaan sai lapsen. Yhden lapsen niiden muiden lapsien joukkoon. En saanut kutsua ristiäisiin, eikä poitsun syntymä vaikuta mitenkään elämääni. Miksi siitä on uutisissa ja lehdissä, hehkutettu syntymähetkestä lähtien. Muppetitkin teki jonkun videon sille klopille. Miksi, ihmettelen vain. Se vissiin on joku prinssi, kenties englannin ? Mutta koko eurooppa pysähtyi tämän takia. Seuraava kysymykseni on - pääsisikö minunkin vauvani uutisiin ? Jos oikein kovasti haluaisin ja jos se olisi kaunis lapsi. No ei tietenkään, eihän se liikuta kenenkään muun elämää - nimenomaan ! Onhan se hienoa, että lapsia syntyilee. Mutta en vaan käsitä miksi se on suuri juttu kun herttuatar tai joku muu julkisuuden henkilö saa vauvan. Vaadin omanikin vauvani jokaisiin maailman uutisiin ja iltapäivälehtiin. Kiitos.

Toivon, että minua ei vihata mielipiteeni takia ja toivottavasti se otetaan vastaan huumorilla. Kertokaa jos satutte vilkaisemaan tätä, mikä teitä tällä hetkellä tai yleensä ärsyttää ? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti